DVB-T2 Xtremer Bien2 Buat di Mobil

For Sale :

DVB-T2 Xtremee Bien2 sudah dimodif untuk digunakan di mobil.

Harga :
A. DVB+antena 30 dbi = Rp. 480.000
B. DVB+ antena 25 dbi = Rp. 460.000

Harga blm termasuk ongkos kirim

image

image

image

Iklan

26 responses to “DVB-T2 Xtremer Bien2 Buat di Mobil

  1. Ane tertarik neh gan buat pasang di ertiga ane, abis tv tuner dari head unitnya kesemutan melulu…kalo ane beli dapet instruksi cara pemasangannya ga?

  2. Mas, masih jual DVB-T2 Xtremee Bien2 nya … Sy tinggal di bekasi timur?klo masih jual bisa berikut pasang ngga😁?sy ngga begitu ahli pasang2 begini an!!!sy bisa di contact di 081316683184

  3. klo antenna tv segede itu, penempatan di mobil yg paling pas posisinya dan masih bisa terima sinyal tv digitalnya dimana ya?
    trus power nya dimobil pake jalur mana ya?
    thanks

  4. jdi kepengen jg nih pasang..tpi ane blm tau HU mobilnya udh ada line video in apa engga di belakangnya..klo powernya gk ambil jalur usb bisa gk?mgkn bisa ambil dari kabel lighter

  5. I’ve been exploring for a little for any high quality articles or blog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this web site. Reading this information So i’m happy to convey that I’ve a very good uncanny feeling I discovered just what I needed. I most certainly will make certain to don’t forget this site and give it a look regularly.

  6. Thanks , I’ve recently been looking for info about this subject for ages and yours is the greatest I have discovered till now. But, what in regards to the bottom line? Are you positive concerning the supply?

  7. There are some interesting cut-off dates in this article however I don’t know if I see all of them middle to heart. There’s some validity but I will take maintain opinion till I look into it further. Good article , thanks and we wish more! Added to FeedBurner as effectively

  8. you are truly a good webmaster. The web site loading pace is amazing. It sort of feels that you’re doing any distinctive trick. Also, The contents are masterwork. you have performed a fantastic job in this topic!

  9. Mas Fey, tv tuner untuk mobil xenia yg modifikasi itu, apa tinggal pasang aja, atau masih harus dilengkapi dg berbagai kelengkapan lain? dan skr hrgnya berapa, terims balasannya. abd rokhim-sby

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s